Festa 6é Aniversari ASSOCIACIÓ MAMIMAMO

AGENDA - Diumenge 10 de maig

11:00h-13:00h - A la plaça de l'Abat Oliba celebrarem una gran festa amb tallers i activitats gratuïtes per a les famílies.
  • A partir de les 11:00h comptarem amb la col·laboració de la nostra assessora de porta-nadons ergonòmics, Vanessa Soriano, que ens mostrarà diverses maneres de portar els nostres fills a sobre.
  • Taller de massatge infantil, a càrrec de Soraya Diéguez, llevadora i assessora de lactància i Lupe Lavado, assessora de lactància i infermera.
  • Mantetes per a nadons amb diverses textures i capsetes del tresor
  • Racó de contes
  • Taller de bombolles de sabó gegants i pintura de cara per a nenes i pintura de panxes per a embarassades, a càrrec de Alba, la Pintora de Somnis.
  • Tot amenitzat amb música adreçada als més petits.

Veniu a gaudir de la festa amb tota la família!
Us esperem!

SANT JORDI

Feliz lunes!

Esta semana tenemos cambios, mañana martes nuestra reunión habitual del grupo de lactancia de 11 a 12:30 h, en carrer vinyes n 11 A.

El jueves no hay Mamicria porque Mamimamo Cerdanyola estará celebrando Sant Jordi en la plaça Abat Oliva durante todo el día. Estaremos en una de las paradetas de venta de libros con una selección preparada por l' LLIBRERIA L'ARANYA de libros para las familias sobre embarazo, lactancia,crianza, educación e infancia y una selección de libros infantiles para todas las edades. En la foto tenéis un avance de lo que podéis encontrar.

Además tendremos un mercadillo de intercambio de libros infantiles de segunda mano, si traes un libro en buen estado, te llevas otro. No te lo pierdas



Os esperamos con muchas ganas e ilusión !

DOS INDIS en MAMICRIA

Hola noies !!!!

Hoy jueves nos visitará en el mamicría Ruth, una mami del Martinet que diseña ropa infantil de 2 a 8 años muy chula y cómoda. Las de mamicría ripollet ya la conocéis.
Llegará a partir de las 17:15 pero podéis venir cuando queráis, allí estaremos.

Os dejo su web para que le echéis un ojo.

Aprovechad si alguna va a venir para actualizar la quota de socias y recoger entradas para Biocultura que aún quedan.

besitos

www.dosindis.com